Inspirerende objecten met verhaal.

Uw object, onze interesse

Contacteer ons

Verbazend originele objecten

Ontdek onze ‘Upcycling’ objecten

In onze ‘upcycling’ afdeling wordt er op creatieve manier hergebruik gemaakt van materialen die door anderen als wegwerp aanschouwd worden. Het hergebruiken van diverse materialen leidt tot unieke en speelse objecten die ieder interieur doen opfleuren en een unieke en creatieve look geven.

SHOP NU

‘Taxidermie’ is helemaal terug!

Gestorven dieren krijgen dankzij uw aankoop bij het ‘objectenhuis’ een nieuw tweede en eeuwige leven. In de afdeling ‘taxidermie’ wordt het opzetten van dieren tot een kunst verweven. Naast onze opgezette dieren kan je ook diverse schedels aankopen. 

SHOP NU

Nostalgie in de ‘kidscorner’

Een knipoog naar het verleden. In onze ‘kids corner’ worden niet alleen de allerkleinsten verwend met speelse objecten, maar stap je als koper in een teletijdmachine terug je kindertijd binnen. Bij objectenhuis ligt de nadruk op het bieden van een ‘tweede leven’ van al onze objecten.

SHOP NU

Welkom in de ‘mancave’

Een eigen plaats of unieke sfeer. In onze ‘mancave’ afdeling kan iedereen terecht die op zoek is naar leuke en catchy objecten. Of het nu na een lange werkdag of een intensieve sportavond is kan je bij aankoop van onze ‘mancave’ objecten je steeds terugtrekken in je ‘hol’ van plezier.

SHOP NU

‘eyecatchers’ voor uw interieur

Objecten waar iedereen over spreekt of die onmiddellijk een blikvanger vormen in je interieur. In de afdeling ‘eyecatchers’ ben je aan het juiste adres. Originaliteit staat hierbij centraal.

SHOP NU

Gratis schatting van uw objecten

Bent u in het bezit van een uniek object? Neem zeker contact met ons op voor een gratis schatting van het object.

Wij hebben steeds interesse in uw unieke objecten, en willen hiervoor graag met u samenwerken.

— Objectenhuis.

Contacteer ons

-Steeds welkom na afspraak-

Hogeweg 189

8930 Menen, West-Vlaanderen

+32 485 759 438

info@objectenhuis.be

Winkelmand

loader