Inspirerende objecten krijgen een nieuwe thuis

In het Objectenhuis vind je objecten die niet alledaags te noemen zijn.  Geef je interieur of zaak een fleurige unieke toets.  Al onze objecten hebben reeds een eerste leven achter de rug en zijn op zoek naar een nieuwe thuis.

Opgestart in 2019 met het idee waarbij objecten geherwaardeerd en hergebruikt kunnen worden. Objectenhuis draagt mee zorg aan het economisch herwaarderen door zowel aan- en verkoop van objecten die op zoek zijn naar een 2de leven.

Onze missie

Bij Objectenhuis krijgen originele en leuke objecten een nieuwe thuis. Heel wat voorwerpen belanden dagdagelijks in een vergeten hoek een schuur, kelder of zolder. Hierdoor gaan nostalgische, unieke en originele objecten verloren.

Objectenhuis wil een bijdrage leveren en een halt toe roepen aan deze manier van leven. Objectenhuis koopt en verkoopt zorgvuldig objecten en geeft hen een 2de nieuwe leven.

De Objecten

Daar alle objecten op zoek zijn naar een 2de leven, kunnen onze objecten gebruikssporen vertonen en zijn deze dus nooit nieuw. Soms worden van alledaagse voorwerpen, unieke, nieuwe objecten gemaakt. Andere objecten hebben reeds meerdere eigenaars gehad. Dankzij uw aankoop krijgt het object een vervolg ‘verhaal’.  Zo draagt u ook bij tot de herwaardering van de industrie der objecten.

Steeds welkom, zonder aankoopverplichting. Alle objecten zijn vrijblijvend en op afspraak te bezichtigen in het ‘Objectenhuis’.

Contacteer ons

-Steeds welkom na afspraak-

Hogeweg 189

8930 Menen, West-Vlaanderen

+32 485 759 438

info@objectenhuis.be

Winkelwagen

loader
Top