Retourneren en service

Retourneren en Service

Hoe kan ik mijn objecten retouren?

  1. Bij artikelen van objectenhuis.be is er altijd een retourtermijn van maximum 14 dagen. De retourtermijn gaat in op de dag dat jij het object ontvangt. 
  2. De teruggestuurde objecten dienen opnieuw zorgvuldig verpakt te worden door de koper. Teruggestuurde objecten moeten in dezelfde staat zoals aangekomen bij de koper naar objectenhuis terugkeren.
  3. Het retourneren en de kosten hiervan zijn voor de koper. Van zodra het object terug bij objectenhuis is, wordt u gecontacteerd (telefonisch) voor een terugbetaling van het aangekochte object. (indien voldaan aan voorwaarde 1 en 2)
  4. Neem steeds telefonisch contact op met objectenhuis indien je wenst te retourneren.

Mijn object is defect, wat kan ik doen?

Bij Objectenhuis spreken we van een defect, wanneer er een probleem ontstaat met de elektronica van het gekochte object. Objectenhuis bied een garantie van 1 jaar geldig vanaf aankoopdatum van het object. Garantie is enkel geldig wanneer het object elektronisch niet werkt of niet op zelf toegebrachte schade.

Objectenhuis werkt met tweedehands objecten en deze verkeren nooit in een nieuwstaat. Indien u als koper niet tevreden bent van het bestelde artikel, geld er een retourrecht van 14 dagen na ontvangst van uw object.

 

Winkelwagen

loader
Top